Ontdek onze ambachtelijke producten
en geniet intens van onze artisale lekkernijen

Ambachtelijke producten aan eerlijke prijzen

In onze hoevewinkel kan u terecht voor allerlei heerlijke en ambachtelijke producten, allemaal ambachtelijk bereid op onze eigen boerderij. Tot de beste specialiteiten behoren onze ijs, ijstaarten, frisco's, berenpoten en dessertjes


Alle ijs- en zuivelproducten worden bereid met de verse melk van onze eigen koeien. Dit zorgt voor de authentieke smaak van deze tongstrelende producten, die met zorg en op ambachtelijke wijze vervaardigd worden. Het gamma zuivel wordt gegarandeerd vers aangemaakt op dinsdag. IJstaarten en ijs worden op maandag, donderdag en vrijdag gemaakt.

Hier proeft u de passie voor gezonde voeding met een natuurlijke kijk op voeding. Onze eigen geteelde aardappelen, van primeur tot frieslander, worden met de meeste zorg geplant, gerooid en verpakt in 5, 10 en 25 kg. Het is een huishoudelijke aardappel die geschikt is voor alle aardappelbereidingen. Eens geproefd, komt u altijd terug.

Plaatst u graag een bestelling in onze hoevewinkel, of zit u nog met een aantal vragen? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.

 

Back to Top